یکی از جذابترین و کاربردی ترین بخشهای اکانت پریمیوم Moz Pro، بخش On-Demand Crawl است که بوسیله آن میتوانید خطاهای سئو سایت را بیابید و به سرعت آنها را رفع کنید. در این مقاله قصد داریم نحوه عملکرد و مفهوم هر کدام از خطاها را شرح دهیم.
در این قسمت از اکانت Moz Pro ابتدا باید آدرس سایت را وارد و گزینه Analyze را کلیک کنید. پس از حدود 10 دقیقه صفحات سایت توسط ربات Moz خزش میشود و خطاها قابل مشاهده است.
نکته: برای دسترسی به این بخش، ابتدا لازم است اکانت Moz Pro را خریداری کرده باشید. با توجه به قیمت بالای دلاری این ابزار پیشنهاد میکنیم از اکانت های یک ماهه آن استفاده کنید.
Missing Description: صفحاتی که این خطا را دارند، فاقد متا تگ توضیحات هستند. تگ توضیحات باید شامل کلمات کلیدی اصلی صفحه و توضیح مختصر محتوای صفحه باشد. این توضیحات در صفحه نتایج گوگل قابل نمایش هستند و تاثیر زیادی در افزایش CTR صفحه یا نرخ کلیک آن دارد.
4xx Error: خطاهای سری ۴۰۰ که با عدم دسترسی به صفحه همراه است. خطای ۴۰۴ به معنای پیدا نشدن آدرس صفحه مورد نظر است که ممکن است در زمان لینک سازی و یا حذف صفحهای خاص بوجود آمده باشد. گاها تصویری در مقالات صفحه استفاده میشود اما در آینده تصویر از هاست حذف شده و موجب بوجود آمدن خطای ۴۰۴ میشود.
خطای ۴۰۳ به معنای دسترسی محدود به صفحه است. گاها IP هایی اجازه دسترسی به محتوای یک صفحه را ندارند و یا لازم است برای مشاهده محتوای صفحه وارد حساب کاربری شوند. در این زمان ارور 403 یا دسترسی محدود بوجود میآید.
لازم است که صفجات ۴۰۴ را در صورت انتقال، ریدایرکت ۳۰۱ و ۳۰۲ نمائید و در صورتی که به کلی حذف شده است، ریدایرکت ۴۱۰ کنید و لینک آدرس صفحه حذف شده را از سایت حذف کنید.
URL too Long: آدرس صفحه بیش از حد طولانی است؛ معمولا برای صفحاتی با آدرسدهی فارسی این اتفاق میافتد اما ممکن است صفحاتی با آدرسدهی انگلیسی هم با این خطا روبهرو شوند. این خطا همیشه بد نیست اما شما همیشه باید سعی کنید آدرس صفجات سایت را معنیدار و ترجیحا کوتاه انتخاب کنید.
Title Too Long: عنوان صفحه بیش از حد طولانی است؛ در این خطا، منظور عنوان یا تگ تایتل است که در صفحه نتایج جستجو (SERP) دیده میشود. با طولانیتر شدن این عنوان، مابقی آن با علامت سه نقطه (…) نمایش داده میشود. تگ تایتل لازم است بین 10 تا 60 کاراکتر باشد. فضایی که گوگل برای تگ عنوان در صفحه نتایج جستجو در نظر گرفته است، برابر 600 پیکسل میباشد. برای درک بهتر این موضوع پیشنهاد میکنیم ابتدا مقاله عنوان صفحه چیست را مطالعه کنید.
Missing or Invalid H1: صفحاتی که این خطا را دارند، فاقد عنوان H1 هستند. با اضافه کردن عنوان صفحه که بتواند به خوبی محتویات آن را توصیف کند، این خطا برطرف شده و همچنین ربات گوگل درک بهتری از موضوع صفحه پیدا خواهد کرد. زمانی که کاربر وارد صفحهای از سایت ما میشود، در ابتدا بزرگترین متن صفحه که با تگ H1 قرار میگیرد را مشاهده میکند که با تطبیق هدفش از ورود و عنوان صفحه و محتویات آن، تصمیم میگیرد در صفحه بماند و یا اینکه فورا آن را ببندد.
Duplicate Titles: صفحات دارای تگ تایتل تکراری؛ برای هر صفحه لازم است که تگ تایتل یا عنوان آن یونیک و مخصوص به خودش باشد. از آنجایی که محتویات هر صفحه با صفحه دیگر متفاوت است، تگ عنوان باید متناسب با محتویات صفحه و اختصاصی نوشته شده باشد.
Duplicate Content: صفحات دارای محتوای تکراری! محتویات این صفحات که ممکن است شامل متن، تصویر، ویدئو و … باشد با هم برابر و بسیار شبیه به هم هستند. این مشکل اغلب در صفحات برچسب و یا دسته بندی که مطالب و یا محصولات مشابه دارند اتفاق میافتد.
Redirect Chain: این خطا به معنی زنجیره ریدایرکتها است. به این معنا که صفحه A به صفحه B ریدایرکت شده و صفحه B به C ریدایرکت شده است. این زنجیره گاها بیش از این حالت اتفاق میافتد. این صفحات را شناسایی و ریدایرکت مستقیم دهید. به این معنا که صفحه A را مستقیم به صفحه C ریدایرکت کنید.
این ها برخی از خطاهای نمایش داده شده در این صفحه است. ما در تستی که انجام دادهایم، سایتی را انتخاب نمودیم تا این خطاها را داشته باشد تا برای شما شرح دهیم اما ممکن است شما در تست سایت خود، با خطاهایی متفاوت هم مواجه شوید. در این صورت خطای مشاهده شده را در بخش نظرات با ما و سایر علاقهمندان به این موضوع در میان بگذارید!
:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2